Welke broker moet ik kiezen?

Welke broker je kiest hangt volledig af van je persoonlijke voorkeuren. Om het je wat makkelijker te maken hebben we op deze pagina een overzicht gemaakt met de meest populaire brokers van dit moment.

Broker degiro

DEGIRO

DEGIRO is een broker met zeer aantrekkelijke commissies. Door het gebruiksvriendelijke platform en de overzichtelijke mobiele app is DEGIRO een van de populairste brokers van dit moment.

Sinds kort is het bij DEGIRO mogelijk om ook extended hours te handelen via de Tradegate Exchange.

Maak een account aan bij DEGIRO

Let op: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

etoro broker

eToro

Bij eToro handel je in aandelen, ETF’s, Cryptovaluta’s, CFD’s, grondstoffen en vulutaparen. Dit alles op een zeer gebruiksvriendelijk platform. Ben je beginnend trader? Maak dan gebruik van de CopyTrader. Hiermee kopieer je bepaalde strategieën van de beste handelaars. Bij eToro betaal je 0% commissie.

Maak een account aan bij eToro

Let op: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

LYNX

Bij Lynx is het deels mogelijk om voor en nabeurs te handelen. Is dit voor jou belangrijk? Kies dan voor Lynx als jouw broker. Daarnaast bied Lynx met het TWS software een snel en betrouwbaar handelsplatform.

Maak een account aan bij LYNX

Let op: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

BINCK

Binck Bank heeft een uitgebreide website voorzien van slimme beleggingstools waarmee elke belegger uit de voeten kan. Binck gaat verder als Saxo Bank. Een rekening openen bij Binck Bank is nog altijd mogelijk. Deze worden echter gefaseerd overgezet naar het Saxo Bank platform.

Maak een account aan bij BINCK

Let op: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.